Huis Baeyens. Verhuur en verkoop van kostuums voor toneel en carnaval, feestgerief, grime (Kryolan, Grimas, Fantasy Make-Up Worldwide), toneelkostuums, carnavalkostuums, halloween, pruiken, boa's, maskers, feestartikelen, carnavalwinkel enz...

Huis Baeyens is verhuisd en de 2 afdelingen (Antwerpen en Wommelgem) zijn vanaf heden samengebracht in 1 pand aan de Frans Beirenslaan 3 in 2150 Borsbeek. Zoedoende kan je nu op 1 adres terecht voor een aanzienlijk aanbod huurkledij (ong 100.000 kostuums) waaronder historische-, folklore-, theater- en televisie-, karnaval- en verkleedkledij. Ook kan je hier ineens terecht voor koopkledij (carnaval en feestjes) en toebehoren.

Alle koop-artikelen die u vindt op deze website worden 1X per dag getoetst aan de voorraad in Wommelgem en zijn dus normaal gezien voorradig (artikelen die niet voorradig zijn worden niet weergegeven). Er zijn echter bepaalde items die vast in het overzicht opgenomen worden, en dus niet getoetst worden aan de actuele voorraden, maar dan wordt dat expliciet vermeld. Voor beschikbaarheid van bepaalde items in Antwerpen neem je best op voorhand even contact met hen op. Voor grotere hoeveelheden neem je ook best op voorhand even contact op met ons.

Het aanbod zoals het hier opgegeven is, is maar een kleine greep uit het volledige aanbod.

replika saat
hublot replika saat"
antalya lazer epilasyon
antalya cilt bakımı