Om een idee te krijgen van hoe DJ stEmE speelt kan je korte mixjes beluisteren op de site van DJ stEmE. Daarvoor heb je wel een download-linkje nodig en die vraag je hier aan. Of ga even naar de site van DJ stEmE : www.steme.be

Steven (Huis Baeyens Wommelgem) is in 1985 begonnen als jonge 16-jarige DJ en heeft ondertussen dus al meer dan 30 jaar ervaring op de teller staan.

DJ stEmE is begonnen als dance-DJ (jaja, de volle new-beat periode meegemaakt dus) en heeft zich de laatste jaren voornamelijk gericht op de 30+ ambiance-feesten. DJ stEmE is niet in een hoekje te duwen, het dak moet eraf. Het volledige gamma van Borsato tot Metallica kan dus passeren. Zolang de gasten zich maar amuseren. Tijdens de sets kan je steeds wel een U2, The Cure, The Police, Earth Wind and Fire, Jacksons, Blur, Muse, Technotronic, Major Lazer, Jimmy Frey, Hazes, Abba, Blues Brothers enz.. tegenkomen.

Kortom ben je nog op zoek naar een DJ die het kot in vuur en vlam kan zetten, neem dan contact op met DJ stEmE - steven@huisbaeyens.be of vul het contact-formulier in op de website van Dj stEmE.

stEmE.bestEmE.be
replika saat
hublot replika saat"
antalya lazer epilasyon
antalya cilt bakımı